A+B Méréstechnikai Kft.
A világ legkorszerűbb építőipari laboratóriumi műszerei
+36-30-334-3393
info@a-bkft.hu

Impresszum

A+B Méréstechnikai Kft.

A www.a-bkft.hu honlap működtetését az A+B Méréstechnikai Kft. (székhely: 1029 Budapest, Gyíkfű u. 29.; adószám: 10558353-2-41) végzi.

Szerzői jogvédelem

A www.a-bkft.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

Az A+B Méréstechnikai Kft. a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

Az A+B Méréstechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy azt harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.a-bkft.hu honlapján található anyagokat kizárólag az A+B Méréstechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés: